Quantcast
Новини Пловдив » Случка на деня » Учителите в ДГ „Чайка“ с удостоверения за дигитална грамотност
Случка на деня

Учителите в ДГ „Чайка“ с удостоверения за дигитална грамотност

Церемонията в ДГ "Чайка".
Церемонията в ДГ "Чайка".

Учителите в ДГ „Чайка“ приключиха успешно обучението си за работа с най-новите технологии на интерактивното обучение с децата. Директорът Мария Петрова благодари на педагозите си за усърдието и упоритостта  им при овладяване на уменията за работа с новото поколение интерактивни  дисплеи, както и активното разработване на урочни материали по всички образователни направления  на обучителните стандарти.

Специален гост на проявата беше кметът на район „Източен“ Иван Стоянов, който поздрави учителите за  постигнатите успехи и отбеляза, че се чуства горд с постигнатото в детската градина, както в работата с децата, така и с обучението на студентите, което се извършва тук.

Обучителят  Иван Найденов, който се занимава и с музика, сподели, че е възхитен от упоритостта на учителите, които денонощно са се занимавали с проблематиката, която не е никак  лека, но са завършили в срок поставените образователни  задачи и презентационни материали. Съвпадението на събитието с Международния ден на музиката му донесе изненада от директора, която му подари от името на всички „ музикална“ торта.  „Определено няма да забравя този ден“, отбеляза  той.

Придобитите умения на педагозите от детската градина ще им помогнат за усъвършенстване на дистанционната работа в подготвителните групи, не само по време на принудителни ваканции, но и за  разработване на допълнителни дейности и материали за децата, приложими в  домашна среда.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...