Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Кметът Здравко Димитров убеждава съветниците да гласуват бюджета
Градът Община Пловдив

Кметът Здравко Димитров убеждава съветниците да гласуват бюджета

Дарението на павета не срещна особена подкрепа в групата на ГЕРБ
Съветниците се връщат в своята зала днес.

Кметът Здравко Димитров проведе работна среща с представители на политическите сили от Общинския съвет. На нея беше обсъдена част от бюджетната прогноза на Община Пловдив за 2021-2023 година. Общинските съветници бяха запознати с приоритетни за администрацията пътни инфраструктурни проекти, както и средствата необходими за тяхното изграждане, за да могат представителите на местния парламент да дадат своите коментари и предложения за изменения. В своята цялост прогнозата ще бъде гласувана от Общинския съвет на предстоящата сесия на 7 октомври, обясняват витиавато от общинския пресцентър.

Казано разбираемо, кметът иска подкрепа от общинските съветници да подкрепят бюджета на Пловдив, иначе той ще е с вързани ръце да прави каквото и да е.

Същият е казусът и с избора на шеф на Онкодиспансера. 

По инициатива на кмета Здравко Димитров предстои да бъде организирано и публично обсъждане по казуса с избор на управител на “КОЦ-Пловдив” ЕООД с участието на общинските съветници, граждани, неправителствени и пациентските организации. Целта е да се изчисти процедурата по избор на ръководител на здравното заведение, за да няма съмнения при провеждането на следващия конкурс за избор на директор. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...