Quantcast
Новини Пловдив » България » До 32 градуса днес, динамично време през седмицата
България Важно

До 32 градуса днес, динамично време през седмицата

Златна есен
Златна есен

Максималните температури остават високи днес – от 28 до 32 градуса.

Минималните температури за тази сутрин са от 14 до 18 градуса, по Черноморието – до 19-21. Времето ще бъде диначино, от запад облаците бързо ще се увеличават и уплътняват. Следобед ще има повече облаци над Западна България. Над Видинско и около Монтана ще превали и прегърми.

Вятърът ще бъде свеж от югозапад със скорост до 38 км/ч, по планините – силен, прогнозират синоптиците, цитирани от Bulgaria ON AIR.

По Черноморието преди обед ще има облаци и мъгли, които ще се разсейват . Следобед отново ще се заоблачи. Морската вода е с температура от 21-22 градуса по северното крайбрежие, до 23-24 градуса по южното.

Над планините ще е ветровито, със значителна облачност, но без валежи. Вятърът по високите части над 2200 м ще бъде засилен от югозапад със скорост до 56 км/ч, в ниските части – от югозапад със скорост до 40 км/ч .

Във вторник се очакват слаби дъждове над Дунавската равнина и над Тракия, а през нощта срещу сряда и над западните райони. В сряда валежите над североизточните райони ще спират и облаците ще се разкъсват. През нощта срещу четвъртък отново ще се заоблачава.

В четвъртък над страната ще премине нова хладна вълна с валежи главно над северните райони. В петък повече облаци над източните и над южните райони. Преваляванията над Добруджа ще спират. През уикенда утрините ще бъдат хладни със сутрешни мъгли и повече слънце през деня.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...