Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Катя Лерца на свобода, лъска витрините на магазина
Важно Градът Крими

Катя Лерца на свобода, лъска витрините на магазина

Катя Лерца
Катя Лерца

Катя Лерца, която уби с колата си катаджията Делян Палазов на 13 май 2017 г., вече е на свобода и лъска витрините на магазина си за хранителни стоки на ул. „Гевгели“, видя репортер на ПловдивПрес. В момента тя е в отпуск от Сливенския затвор, но съобщила на съседите си, че в края на месеца излиза предсрочно. Тя беше осъдена на 2 г. и 4 мес. и влезе в затвора през януари м. г.

Лерца блъсна пътния полицай Делян Палазов, който следял за реда около Народния събор на Лаута, движейки се с 99 км/час по бул. „Санкт Петербург“.  Пред нея друга кола също пътувала с превишена скорост, Палазов й дал знак да спре и за да не се удари в предния автомобил, Лерца направила маневра надясно и го помела.

Синът на Лерца Костадин Костадинов пък е в ареста, след като заедно с приятелите си Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов отвлякоха Костадин Чапарев. Мъжът откраднал бензинова резачка от ранчото на бащата на Костадин – Борис Костадинов, и я оставил в заложна къща.  За отмъщение Костадин Костадинов, Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов отвлекли Чапарев от дома му късно вечерта на 19 септември,  съблекли го гол, натъпкали го в багажника на кола и го закарали в района на хижа Студенец. Там го били и се гаврили с него с часове, после го изоставили близо до адреса му в Пловдив.

Катя Лерца има и малък син, който е във втори клас. Докато тя беше в затвора, големият ѝ син се грижеше за него.

Още

Постоянен арест за сина на Катя Лерца, един от приятелите му – под гаранция
Синът на Катя Лерца и приятелите му натикали дръжка на брадвичка в гърлото на отвлечения
Окончателно: Катя Лерца влиза в затвора за 2 г. и 4 мес.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...