Quantcast
Новини Пловдив » България » Политика » Спец по антитероризъм поема „Чистота“, човек на Каназирева уреден с ръководен пост (ОБНОВЕНА)
Важно Градът Политика

Спец по антитероризъм поема „Чистота“, човек на Каназирева уреден с ръководен пост (ОБНОВЕНА)

Веселин Козарев
Веселин Козарев

Ваня ДРАГАНОВА

Ако някоя от метачките в „Чистота“  готви атентат, със сигурност ще бъде наутрализирана, защото новият директор на общинското предприятие Димитър Георгиев е специалист по антитероризъм. Завършил е бакалавърска степен с тази специалност в Колежа по икономика и администрация, сега ВУСИ. Георгиев работи в „Чистота“ от началото на годината, преди това е бил в екипа на Здравко Димитров в областната управа. По собствените му думи не е партиен член. Опитът му в дейностите по чистотата очевидно е символичен, но Георгиев поне декларира, че досегашният и. д. шеф на „Чистота“ Николай Георгиев остава на работа в предприятието.

Няма подобна гаранция обаче за досегашните началници на „Градини и паркове“ Георги Николаев и Николай Чунчуков, защото новият директор – Веселин Козарев от „Съюз за Пловдив“, не даде ясен отговор на въпроса ще останат ли в екипа му. Познавайки маниера на хората на Дани Каназирева, лесно може да се предположи, че въпросното предпирятие ще се напълни с кадри на „Съюз за Пловдив“. Това вече се случи в областната управа, където Козарев беше шеф на отдела по евроинтеграция. В Областната администрация работи и съветничката от „Съюз за Пловдив“ Гергана Стоянова, шефът на съветниците от тази партия Евелин Парсков пък е секретар на ВиК асоциацията, има и други примери. Веселин Козарев вече съобщи, че ландшафтният архитект Станимир Шаламанов, който беше в листата на „Съюз за Пловдив“, ще е част от екипа му. Козарев е магистър по корпоративно управление от Плодивския университет. В предишниня мандат беше зам.-кмет на район „Централен“, след това се кандидатира за кмет на „Северен“.

Веселин Козарев ще трябва да напусне Общинския съвет и на негово място би трябвало да влезе актрисата Ивана Папазова.

С тези назначения идеята за сливане на двете предприятия отпада. „Не срещнах подкрепа от общинските съветници“, обясни кметът Здравко Димитров.

Димитър Георгиев
Димитър Георгиев

Още

Веселин Козарев от „Съюз за Пловдив“ поема „Градини и паркове“От щаб на щаб Каназирева назначи куп свои хора в областната управа

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...