Quantcast
Новини Пловдив » Без категория » Цвета Караянчева след оставката: Гледаме напреде, защото имаме изключително много работа
Без категория България Важно Политика

Цвета Караянчева след оставката: Гледаме напреде, защото имаме изключително много работа

Цвета Караянчева
Цвета Караянчева

„Когато излезна този недоказан запис, за който и човекът, за който казват, че е на този запис, отрича, злобата, която се изля, беше наистина ужасяваща“, каза председателката на парламента Цвета Караянчева в предаването „Лице в лице“ в отговор на въпрос кога ѝ се е искало да се хвърли от някоя канара в Родопите, както заяви днес в парламента.  Тя добави, че не иска повече да се връща към тази тема „За мен тази страница е приключила,  каквото имах да кажа, го казах днес от парламентарната трибуна. Гледаме напреде, защото имаме изключително много работа“, обобщи Караянчева.

Според нея мотивите на опозицията за оставката са били вяло подбрани. „От девет кладенеца вода, измислени, за да може да се атакува правителството, не мен“, каза председателката на парламента. Тя коментира и думите си пред структурите на ГЕРБ в Лом, в които се обърна към хората, които не харесват Бойко Борисов с апела: „Ами, ходи пеша, бе!“ „Когато говориш пред партийна структура, се говори така, че да се възпламени тази аудитория. Като председател на парламента компромиси не правя“, заяви Цвета Караянчева.

Тя нарече днешния дебат за нейната оставка представление, „което заора дъното“.

Още

Цвета Караянчева оцеля, 126 гласуваха против оставката ѝ
ВИДЕО Председателката на парламента казва „отзаде“ и „отпреде“

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...