Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Есента дойде, къде да пазаруваме топли детски и бебешки дрешки?
Бизнес Важно Градът За децата Портфейл Посоки

Есента дойде, къде да пазаруваме топли детски и бебешки дрешки?

Разнообразието от топли дрешки, одеала и обувки са във Вис Виталис
Разнообразието от топли дрешки, одеала и обувки са във Вис Виталис

Есента е вече тук и за най-малките са необходими топли и удобни дрехи. Разбира се най-голямата детска борса Вис Виталис предлага отлични решения.

За най-малките екипът на магазините е подготвил чували за колички, космонавти, топли чорапи и обувки, завивки.

Предложенията на марката Rainy са безбройни – от космонавти през дрешки до топли завивки. За да не е студено на току-що родените, марката предлага дори комплекти за изписване, които са с ватирана пелена. Има варианти и за момче, и за момиче.

Ватираните и меки гащеризони също се търсят в момента – удобни са за сутрешните разходки. Rainy имат голямо разнообразие на цветове, а размерите са до годинка и половина. Освен меките гащеризони в магазините Вис Виталис се предлагат и космонавти – отново в различни цветове и размери. Освен това са в комплект с ръкавички и меки обувки.

Плюшените гащеризони също са изключително практични, а в борсите Вис Виталис има изобилие от модели.

Екипът на магазините Вис Виталис е подготвил още много артикули – блузки с дълъг ръкав, панталони, клинчета, жилетки, елеци. Предлагат дрешки на различни марки, подходящи за различни комбинации – според градусите вън.

Освен популярната марка Rainy, в магазините Вис Виталис може да се намери отлично зареждане и на дрешки на Mayoral. Луксозна марка с по-високи цени, но много търсена за повод или подарък. Марката предлага рокли, клинове, блузки, панталони, жилетки.

Със застудяването идва ред и на топлите обувки. Такива има в магазините на Вис Виталис на марките БЕКО, както и на „Колев и Колев“. От буйки за прохождане до зимни ботушки за деца. „Колев и Колев“ предлагат и зимен вариант на обувки за прохождане.

Помислено е и за дъждовния период, защото в магазините на Вис Виталис се предлагат и кокетни и удобни гумени ботушки за сухи крачета.

За онези, които все още не ходят, Вис Виталис предлагат топли чували за колички. Размерът им е универсален, но са изработени от различни материали, заарди което и цената им варира – от 40-50 лева до 100-120 лева.

Ако ви трябва одеалце за количката, то варианти има много и от различни марки. Интересен и много практичен вариант са тези на Interbaby, Piel, MORA. Топли и меки, но и под формата на чувалче, за да не се отвиват най-малките. Чувалчетата са с копчета и като порасне детето, чувалчето се превръща в одеало.

На марката Rainy има и богат избор от ватирани пелени и комплекти за количка.

Всички предложенията можете да откриете на място в магазините

Вис Виталис в Пловдив на бул. „Шести септември“ 268,

в магазините в София

Екипът на детска борса Вис Виталис продължава да прави и отстъпки на своите клиенти. При покупка над 400 лв.  отстъпката е 5%. До 11% при пазаруване на стойност над 1500 лв. /ВисВиталис

 

Още

Вис Виталис нов подход към клиентите: Всичко за детето на един клик разстояние

Black friday weekend във Вис Виталис! Лавина от ниски цени на 29, 30 ноември и 1 декември

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...