Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Красимир Каракачанов в Пловдив за празника на Военновъздушните сили
Пловдив

Красимир Каракачанов в Пловдив за празника на Военновъздушните сили

Красимир Каракачанов
Красимир Каракачанов

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще присъства в Пловдив на отбелязването на бойния празник на Военновъздушните сили (ВВС) и Деня на парашутиста в рамките на информационната кампания за популяризиране на военната професия „Бъди войник“ в понеделник. Основните събития ще се проведат на площад „Централен“ в град Пловдив от 16.00 ч., съобщават от Министерството на отбраната.

В рамките на кампанията „Бъди войник“ ще бъдат представени военна техника, въоръжение, специално оборудване и екипировка от видовете въоръжени сили.

Пловдивчани и гости на града ще могат да наблюдават атрактивни авиационни демонстрации на самолети и вертолети от състава на ВВС.

Военнослужещите от Съвместното командване на специалните операции ще изпълнят алпийски техники, действия по неутрализиране на терористи и освобождаване на заложник, техники по стрелба със симулационни боеприпаси, военни ръкопашни техники и парашутни скокове.

С показ на типове военна техника ще участват и Сухопътните войски.

В информационната кампания „Бъди войник“ на Министерството на отбраната участват формирования от ВВС, Съвместното командване на специалните операции, Сухопътните войски, Военноморските сили, Националната гвардейска част, Военна полиция, Централното военно окръжие и висшите военни училища.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...