Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Кърджали скърби за красавицата Хабибе СНИМКА
Важно Крими Свят

Кърджали скърби за красавицата Хабибе СНИМКА

Мястото на убийството

Кърджали скърби за 36-годишна Хабибе Е. И., убита на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка. В родопския град красавицата е известна с галеното „Хабчето“.

„Беше едно красиво, много усмихнато, слънчево момиче от Кърджали“, казва пред 24rodopi.com бивш неин колега от кърджалийско заведение.

Красивата Хабибе е убита от приятеля си, който е бивш военен
Красивата Хабибе е убита от приятеля си, който е бивш военен

Младата жена е застреляна в главата от приятеля си – 37-годишен испански гражданин, който е бивш военен.

След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата.

Подробности за трагедията дава испанският в. „Ultima Hora“. Пръв на кървавата гледка се натъкнал шофьор на автобус, който спрял да зареди. Той алармирал служителите на бензиностанцията, които подали сигнал в полицията. При извършения оглед е установено, че 36-годишната жена също е застреляна в главата. Тялото й е намерено на седалката до шофьора.

Оръжието било открито между краката на убиеца, който е натиснал спусъка с пръстите на крака си. Куршумът е пронизал главата му и е излязъл през покрива на автомобила.

Разследващите са прегледали записите от камерите на бензиностанцията, според които лекият автомобил с двойката пристигнал на бензиностанцията малко след 12 часа в четвъртък. Колата спряла зад сградата в близост до тоалетните. Никой обаче не е чул двата изстрела, което според следователите е странно, тъй като е използвана ловджийска пушка.

Бившият военен Марио е застрелял кърджалийката Хабибе в Майорка, защото тя го зарязала. Това разказват пред местни медии близки на испанеца, цитирани от „24 часа“.

Те са убедени, че Марио не е планирал предварително убийството на жената и самоубийството си.

„Брат ми беше много благороден и честен човек. Той не беше насилник. Той полудя от начина, по който се раздели с българката преди две седмици. Никога не бихме очаквали подобна трагедия, ние сме съкрушени“, твърди сестрата на Марио.

Тя разказва, че брат й и Хабибе се запознали през 2018 година в бар, където Хабибе работела като сервитьорка. Станали двойка едва преди няколко месеца. Преди две седмици кърджалийката обявила, че отива на лекар и повече не се върнала в дома на бившия военен. Той понесъл раздялатна много зле и бил объркан. Опитвал многократно да се свърже Хабибе.

Пушката, с която са извършени убийството и самоубийството била купена преди няколко дни, установили разследващите. Изключва се версията, че Марио е закупил оръжието за лов. Всичко показвало бившият военен се е сдобил с пушката с намерението да убие Хабибе и след това да се самоубие.

Според близки на убитата, цитирани от медиите в Майорка, Марио бил изключително ревнив. Хабибе споделяла с тях, че се страхува от това.

Млада жена от Кърджали е убитата от гаджето си в Майорка

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Как предпочитате да гласувате?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...