Quantcast
Новини Пловдив » България » Божков учреди Българско лято, Борил Соколов е неговият човек у нас
България Важно Политика

Божков учреди Българско лято, Борил Соколов е неговият човек у нас

Божков поздрави от екрана учредителите на БГ лято

Бизнесменът Васил Божков, който се намира в Дубай, продължава формалните стъпки към учредяването на партията си „Българско лято“. В сряда беше създаден Инициативен комитет, каквото е изискването по-закон, а най-вероятно седмица по-късно вече и партията ще е факт. Учредителното събрание се водеше от Борил Соколов.

Борил Соколов ръководи учредителното събрание на Българско лято.
Борил Соколов ръководи учредителното събрание на Българско лято.

Пред симпатизантите си Васил Божков се включи онлайн от Дубай и ги поздрави.

„В условията на Третата национална катастрофа хунтата е заграбила всичко. Купила е извънпарламентарните политически сили, купила е парламентарната опозиция. Няма разделение на властите. Всичко се командва от едно и също място. Българската държава и българският народ са на път да изчезнат.

Божков поздрави от екрана учредителите на БГ лято
Божков поздрави от екрана учредителите на БГ лято

При това положение решението е само едно: Нови личности в нова политическа сила, необвързана с никого от досегашните управляващи. Взимане на политическата власт и спасяване на България. Затова създадохме Българско Лято. Да вземем нещата в собствените си ръце“, написа Божков във Facebook.

Водещият на учредителното събрание Борил Соколов е от обкръжението на Васил Божков, мениджър в „Еврофутбол“.
„Борил Соколов е роден на 1 ноември 1984 г. в София. Работил е в маркетинговите отдели на големи български компании, а от 2009 г. е в „Еврофутбол“ ООД. Последните две години заема поста Директор на Дирекция „Маркетинг“ на букмейкърската къща.“ това пише в негово представяне в интервю от 2016 г., припомня 24 часа.
Има син на 9 г., който носи неговото име. В сайт, наречен Пълно щастие се представя за „харизматичен саркастичен задник“, „любимец на съдбата“, обичащ живота и музиката. съветите му са: „Гледай хората в очите! Слушай музика! Учи се! Сприятели се с мен“
Пише още: Освен живота, обича и работата
Според справка в търговските регистри Соколов има две ЕООД. Съдейки по профила му във фейсбук е активен поддържник на протестите. /ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...