Quantcast
Новини Пловдив » Култура » Българска актриса в компрометираща сцена с адвоката на Тръмп в новия „Борат“
Кино Култура Свят

Българска актриса в компрометираща сцена с адвоката на Тръмп в новия „Борат“

Руди Джулиани хванат да си бърка в гащите пред българска актриса в новия "Борат"

Руди Джулиани, личният адвокат на Доналд Тръмп, е заснет да си бърка в гащите по време на среща с млада българска актриса Мария Бакалова в новия епизод на филма „Борат“.

В новия филм на Саша Барън Коен 76-годишният съюзник на Тръмп е хванат в много срамна ситуация, буквално с ръцете в панталоните.

„Borat Subsequent Moviefilm“ е продължение на хита от 2006 г., който спечели 260 милиона долара, номинация за „Оскар“ и създаде често споменавани фрази.

Продължението на „Борат“ е заснето това лято, докато САЩ отслабваха мерките срещу коронавируса.

Най-унизителната част от филма е срещата на Джулиани с 24-годишната българска актриса Мария Бакалова, която играе ролята на дъщеря на Борат. В сцената тя се представя като журналист от консервативна телевизия.

Двамата се срещат в хотелска стая след тяхното „интервю“, но малко след това бившият кмет на Ню Йорк започва да държи ръцете на младата жена и да й прави комплименти, че изглежда красива преди да влязат в спалнята.

Докато Джулиани ляга на леглото и пъха ръцете си в панталона, Борат влиза в стаята, облечен с розово бельо и се обръща към смутения Джулиани: „Тя е на 15 г. Тя е много стара за теб“.

През юли в интервю за „Ню Йорк пост“ Джулиани коментира, че е мислел, че срещата е била сериозно интервю относно отговора на администрацията на Тръмп в борбата с коронавируса. Той съобщи, че се е обадил на полицията, след като Коен е влязъл в стаята. Адвокатът твърди, че си е оправял ризата, когато е бил заснет.

„Този човек нахълта, носейки откачено, бих казал розово трансполово облекло“, каза още Джулиани.

Той добави, че е фен на някои от филмите му.

Според Джулиани „Борат“ е опит да се отклони вниманието на избирателите от скандала около Хънтър Байдън.

Мария Бакалова е родена през 1996 г. в Бургас. През 2019 г. завършва НАТФИЗ.

Мария Бакалова
Мария Бакалова

Младата надежда на българското кино вече има много успехи зад гърба си. През 2018г. тя получи наградата за най-добра актриса на филмовия фестивал в Торонто с ролята си във филма „Трансгресия“.

Бакалова участва и във филма „Бащата“, който пък успя да завоюва „Кристален глобус“ в Карлови Вари.

Мария Бакалова е завършила НАТФИЗ, а нейни учители са били Иван Добчев и Маргарита Малденова. Момичето играе и една от главните роли в „Като за последно“ – комедия от Ивайло Пенчев, която наскоро триумфира на фестивала „Златна роза“.

26-годишната актриса, която играе дъщерята на казахстанския журналист Борат Сагдиев, предизвика истински фурор сред зрителите. В шоуто на Джими Кимъл в понеделник, бургазлийката се появи предрешена в образа си на бременната дъщеря на Борат – Ирина Новак и поиска водещият да си събуе панталона в ефир. Бакалова на практика вдигна скандал на български език и Кимъл нямаше как да ѝ откаже, и в крайна сметка си свали гащите./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

  • До напролет 35%
  • Ще изкарат цял мандат. Силата на промяната е несломима 31%
  • Не ме интересува, само да си вършат работата и да овледят инфлацията, че джобът ми се продъни 24%
  • До две години ще се изпокарат и кабинетът ще падне 10%

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...