Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Жестоко убийство на многодетна майка в Пловдив!
Градът Крими Пловдив Съд и Прокуратура

Жестоко убийство на многодетна майка в Пловдив!

Полиция, архив
Полиция, архив

За жестоко убийство на жена в Пловдив, съобщават от полицията. Арестуван е мъжът, с когото тя живеела на семейни начала.

На 21 октомври 2020 г., в 00,35 часа, на тел. 112, е бил получен сигнал за жена в безпомощно състояние, която се намирала в жилище в квартал Шекер махала гр. Пловдив. На място е пристигнала линейка на Спешна помощ. Медицинският екип установил, че по тялото на пострадалата имало множество травматични увреждания.

Незабавно е била уведомена полицията и са започнали процесуално-следствени действия, извършени от служители на ОД на МВР – Пловдив под надзора на Окръжна прокуратура – Пловдив, а именно – огледи, разпити на свидетели, проведен е следствен експеримент, иззет е биологичен материал.

Установено е, че на пострадалата 39-годишна жена, са били нанесени множество удари по тялото с ръце и крака и тя е починала от нараняванията. Жертвата е майка на 9 деца.

След анализ на доказателствата от страна на наблюдаващия прокурор на 21 октомври 2020 г. Окръжна прокуратура – Пловдив е повдигнала обвинение на 45-годишен мъж за умишлено убийство – престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс.

Той и пострадалата са живели на семейни начала. Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде внесено искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...