Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Освен главата на Кобрата, красивата Розали завъртяла бизнес с имоти
Бизнес Имоти Истории Посоки Спорт

Освен главата на Кобрата, красивата Розали завъртяла бизнес с имоти

Кубрат Пулев е във видимо добра форма.
Кубрат Пулев е във видимо добра форма.

Много ми е интересно, докато 5 години ми живееше в къщата, а купуваше имоти с любовницата си, бащата на това момиче знаеше ли, бе. Така фолкзвездата Андреа избухна в мрежата по повод новините за бизнес начинанията на бившия й Кубрат Пулев и новата му любов Розали.

Оказва се, че освен главата на Кобрата, Розали е завъртяла мащабен бизнес със строителство и продажба на имоти. За връзката между красива Розали Петрова и Кобрата се разбра преди няколко месеца от бившата изгора на боксьора фолкпевицата Андреа. В своя публикация във фейсбук тя насочи гнева си към Розали, която й е отнела любимия, съобщава „България Днес“.

В потвърждение на думите си фолкаджийката дори публикува документ, от който става видимо, че Розали и Кубрат заедно са си купили етаж от къща в центъра на София като своеобразно любовно гнездо.

Впоследствие стана ясно, че мистериозната Розали се препитава като брокер. Според запознати чаровната половинка на Кобрата се справя повече от добре с намирането на изгодни оферти за клиентите си. Както се казва, с успеха идва желанието и за по-солидно развитие.

В случая половинката на Кобрата не се колебае дълго. За целта фирмата й първо се сдобива с атрактивен парцел в столичния кв. „Слатина“. Впоследствие той е прехвърлен на нейно име като физическо лице. След борба с бюрокрацията и изваждане на множеството книжа е задвижено и самото застрояване. Според проекта става дума за седеметажен блок с над 2000 кв.м застроена площ.

Към днешна дата строителството почти е приключило, показа проверка на място. Самата Розали от своя страна започва да разпродава готовите жилища, ползвайки натрупания опит като брокер. Любопитно е, че сред щастливите новодомци е и родната й сестра, която се сдобива с две жилища, показва проверка в имотния регистър. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...