Quantcast
Новини Пловдив » Регион » Откриха куп нарушения при акция по барове и дискотеки в Пловдивско
Важно първомай Регион хисаря

Откриха куп нарушения при акция по барове и дискотеки в Пловдивско

МВР, РЗИ и БАБХ влезе в нощните заведения
МВР, РЗИ и БАБХ влезе в нощните заведения

Масирани акции в нощни клубове и дискотеки в Асеновград, Първомай и Хисаря проведоха пловдивските полицаи, здравни инспектори и представители на Агенцията по храните. Открити са много нарушения.

Във фолк клуб „Стори“ в Асеновград са съставени два акта по закона за личните документи и от РЗИ.

В дискотека „EXEL“ в Асеновград е имало 39 посетители. Двама са били без документи, други четирима са пушели. От БАБХ са връчили 5 предписания.

Най-много са били нарушенията в първомайския клуб „FX“, където проверката е започнала в 2:10 часа. При капацитет на клуба от 70 души, там са били преброени общо 87 души. Тъй като според мерките срещу COVID-19, заведенията трябва да работят на 50% капацитет, е наложен акт заради 52 души над нормата.

Първомайската дискотека нямала разрешение за удължено работно време, за което също е  наложена глоба. Съставени са още един акт по ЗМВР, един по Закона за българските лични документи и един от РЗИ. Шестима души са били санкционирани за пушене на цигари, акт за това е отнесъл и управителя.

Той е глобен е и за това, че е допуснал непълнолетни лица без родител или настойник. При проверката е установен и посетител, който е продавал райски газ в дискотеката. Образувана е преписка.

И в клуб ADDICT в Хисаря са открити нарушения. Четирима са пушели, един е бил без документи. На двама клиенти са връчени призовки да представят здравни книжки.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...