Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Почина обичан колега от БНТ-Пловдив, повален от заразата
COVID-19 Важно Градът Здраве Медии Общество

Почина обичан колега от БНТ-Пловдив, повален от заразата

Инж. Коста Янков
Инж. Коста Янков

На 25.10.2020 г. ни напусна инж. Коста Янков, дългогодишен ръководител на студийния комплекс на БНТ – Пловдив. Непоносима, страшна за осмисляне е новината, че обичаният ни колега и приятел буквално беше пометен от COVID-19.

Преди две седмици той се усмихваше, търсеше решения, имаше планове, мечти – за модернизиране на студиата. Така че един ден да имаме онази телевизия, която вътре в нас – заедно обичаме и търсим, пишат колегите от БНТ-Пловдив.

Един компетентен и качествен професионалист, човечен и позитивен, и най-сетне: естествено добър човек! Комбинация от лични качества и професионални умения – все по-дефицитни в дните ни.

Момчетата от неговия екип казват за него: „златен“. Свързва ги не просто работа, а приятелство и близост, която за някои започва през 90-те години на миналия век, откогато Коста Янков е част от екипа на БНТ – Пловдив.

Нищо няма да притъпи болката и празнотата след него за прекрасното му семейство, на което изказваме дълбоки съболезнования. И искаме да им кажем: в тишината и болката след Коцето.

Ще изпратим инж. Коста Янков на 28-и октомври, 12.00 часа, Централни гробища – Пловдив, 27 гробно поле.

Светло му Небе!

Екипът на БНТ – Пловдив

Екипът на ПловдивПрес изказва съболезнования на близките на инж. Янков

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Какво мислите за изнесените в протокола от проверката на НЗОК констатации:

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...