Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Още учители и ученици с COVID-19 в Пловдив и областта
COVID-19 Важно Градът Здраве Регион

Още учители и ученици с COVID-19 в Пловдив и областта

Английската гимназия
Английската гимназия

През последното денонощие има новозаразени ученици и преподаватели с коронавирус в Пловдивска област.

Учител по изобразително изкуство е диагностициран в ЕГ „Пловдив“. Преподавател е заразен и в ОУ „Кочо Честименски“ – преподава на 5-7 клас, последното му посещение на работното място е 23 октомври. От същото училище има и заразен ученик от 3 Б клас, последното му посещение в клас е на 23 октомври. Класът на детето е под карантина до 1 ноември, вкл.

В ОУ „Алеко Константинов“ е заразена чистачка, последното й посещение на работното място е на 23.10.2020, не се налага карантина.

Учител с коронавирус е регистриран и в Професионалната гимназия по хранителна техника, последното му посещение на работното място е на 20.10.2020, не се налага карантина.

Ученик в 12 Г клас на СУ „Паисий Хилендарски“  е заболял, последното му посещение в училище е било на 26.10.2020, класът му е под карантина;

Ученик от 5 В клас в СУ „П.К.Яворов“ Пловдив е с COVID-19, последното му посещение в училище е на 23.10.2020, не се налага карантина.

Помощник възпитател  в ДГ „Детелина“ в село Калояново е заразен, последното посещение на работното място  е 23.10.2020, карантина на децата от двете групи и контактния персонал до 1 ноември.

Учител, преподаващ на 5 клас в ОУ „Христо Ботев“ в Раковски, е диагностициран, последно посещение на работното място на 23.10.2020, не се налага карантина.

Преподавател на 5-7 клас в основното училище в село Чалъкови, също е заразен, последното му посещение на работното място е на 23 октомври, не се налага карантина.

Извършват се епидемиологични проучвания и се взимат съответните противоепидемични мерки според конкретния случай.

Още

Още нагоре – 2760 новозаразени, 27,74% от пробите, 36 починали
Учителка, зъболекар и медицинска сестра с COVID-19 в Пазарджишко
Медицински сестри, възпитател, преподаватели заразени в Смолян, 2-ма починаха

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...