Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Слави към Борисов: Да не сте се побъркали?!
България Важно Политика

Слави към Борисов: Да не сте се побъркали?!

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Това попита телевизионният водещ и председател на партията „Има такъв народ“ Слави Трифонов в социалните мрежи. Той избухна срещу  Бойко Борисов заради изказване на премиера по време на вчерашното онлайн заседание на кабинета.

„От вчерашното онлайн заседание на Министерски съвет едни думи на министър-председателя Бойко Борисов, меко казано, ме шокираха.
Думите са следните, цитирам: „…с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват – и ние не харесваме тях.“
Това каза Бойко Борисов вчера“, пише във фейсбук Трифонов.

„Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Вашата работа, привилегии и отговорност е да служите на всички български граждани, независимо от това дали ви харесват или не. Защото вие не сте министър-председател само на тези, които са гласували за ГЕРБ и за вас, а на всички български граждани. Поведението ви повече отива на обидена манекенка (да ми простят тези прекрасни жени), отколкото на министър-председател на една държава.

Господин министър-председател, аз също не ви харесвам, даже направо не мога да ви понасям, обаче приемам, че след като сте министър-председател, трябва да спазвам законите и правилата в тази държава, защото това ме прави отговорен гражданин на България. А вие, след като мислите и се държите така, явно не ставате за тази работа“, завършва Слави Трифонов./ПловдивПрес

Борисов: Спазвайте карантината, не сме богопомазани като Радев

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...