Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Зико: Лекувам се, но в петък, събота и неделя бях много зле
COVID-19 Градът Здраве Пловдив

Зико: Лекувам се, но в петък, събота и неделя бях много зле

Здравко Димитров
Здравко Димитров

Ваня ДРАГАНОВА

Още в понеделник свалих температурата  и в момента се лекувам с антибиотици, но в петък, събота и неделя бях много зле – кашлица и силни болки в гърлото, ставите и мускулите. Това каза кметът Здравко Димитров, който в началото на седмицата даде положителна проба за коронавирус. Към момента той е добре, но не смята да се връща на работа през следващата седмица, ще бъде под карантина и след като оздравее напълно. „Работя по телефона, движим спешните неща в общината“, каза още Зико. Той вече е убеден, че коронавирусът ще мине през всеки.

Очаква се хоспитализираният миналата събота шеф на дирекция „Здравеопазване“ д-р Калин Калинов да бъде изписан. Последно положителна проба за коронавирус даде зам.-кметът Анести Тимчев, който още е с температура. Под карантина са зам.-кметът Величко Родопски и шефът на отдел „Протокол“ в общината Мирослав Беляшки.

Междувременно Община Пловдив се превърна в непристъпна крепост, двама охранители с маски пазят на входа и пускат само на партера на сградата, където са касата и деловодството. До горните етажи не се допускат граждани, защото никой не знае колко още служители са носители на коронавируса. Общинарите си стоят по кабинетите и избягват да ходят по коридорите. Направо е призрачно, коментира обзелия екипа страх служител на администрацията.

Още

Зам.-кметът Анести Тимчев е с коронавирус
Зам.-кметовете Анести Тимчев и Величко Родопски под карантина
Кметът на Пловдив Здравко Димитров е заразен с COVID-19

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...