Quantcast
Новини Пловдив » Здраве » Служителка на РЗИ – Пазарджик, е с коронавирус
COVID-19 Здраве Пазарджик Регион

Служителка на РЗИ – Пазарджик, е с коронавирус

covid-19
covid-19

Служителка на РЗИ – Пазарджик, е с коронавирус, съобщиха от инспекцията. 51 са новите положителни проби. От новорегистрираните петима са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Новите случаи са разпределени така:

Жени – на възраст от 23 до 77 години; от град Пазарджик  – 4, една от жените е служител на РЗИ Пазарджик. Обхванати са контактните лица от първи ред. Предприемат се противоепидемични мерки. От село Мирянци – 1. От град Велинград – 4, една от жените е хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“, друга жена е медицинска сестра. От град Пещера – 3; от град Панагюрище – 2, от село Баня – 1; от град Стрелча – 1; от село Варвара – 1; село Боримечково – 1.

Мъже – на възраст от 19 до 70 години; от град Пазарджик – 6, един е хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, от село Дебръщица – 1, от село Главиница – 1, от село Хаджиево – 1, от село Юнаците – 1 – хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, от село Братаница – 1, от село Добровница – 1, от село Црънча – 1; от село Мало Конаре – 1. От град Пещера – 3, от село Радилово – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от град Панагюрище – 3; от град Стрелча – 1, от село Блатница – 1 – хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“. От град Велинград – 5, един учител от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“. На директора на училището е връчено предписание за предприемане на противоепидемични мерки. От град Септември – 1, от село Карабунар – 1, от град Ветрен – 1; от град Белово – 1; от село Бяга 1.

Още

Лек спад в броя на новозаразените – 2689, починалите – с 8 по-малко

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...