Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Тодор Чонов: Симеонов е подведен, не съм присъствал на тържеството в „Сохо“
Градът Общество Община Пловдив

Тодор Чонов: Симеонов е подведен, не съм присъствал на тържеството в „Сохо“

Тодор Чонов
Тодор Чонов

Г-н Симеонов, най-вероятно е бил подведен. Не съм присъствал на това тържество нито аз, нито друг от заместник-кметовете на Община Пловдив. Това беше обявено от пресцентъра ни още във вторник след направена вътрешна проверка.

Това твърди зам.-кметът по транспорт Тодор Чонов във връзка с изпратения сигнал от заместник-председателя на Народното събрание Валери Симеонов до главния прокурор, министъра на вътрешните работи и министъра на дравеопазването. В сигнала се твърди, че Чонов е присъствал на празненството на общинския съветник Кирил Търев  в клуб „Сохо“ на 02.11.2020 г.

„Предлагам на г-н Симеонов отново да провери достоверността на фактите, на които се базира сигналът му, и очаквам извинение, защото името ми абсолютно неправомерно се свързва с един акт на неспазване на законовия ред, което като човек от тази система не бих допуснал, а също и на тази отговорна позиция,  която заемам в момента. По време на цялата епидемична обстановка съм ангажиран с работа по осигуряването на общинските структури и здравни заведения с необходимите средства за лична защитата, на техника и ресурси за хората на първа линия“, казва Чонов.

По-рано днес Пловдивският общински инспекторат състави акт на управителката на клуб „Сохо“ на стойност до 2000 лв. за нарушаване на заповедта на кмета от 29.10.2020 г. за работа на заведения след 23:30 ч./ПловдивПрес

Още новини по темата

Валери Симеонов със сигнал до Гешев за купона в „Сохо“

Глобяват „Сохо“ с 3000 лв.

Клуб „Сохо“ предоставен за партито с изричната уговорка за край в 23,30

Купонът цяла нощ в „Сохо“ бил изненада за рождения ден на съветника Кирил Търев

Община Пловдив: Нито един от зам.-кметовете не е бил в „Сохо“ снощи

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...