Quantcast
Новини Пловдив » Свят » „Дейли Мейл“: Мелания брои минутите до развода
Важно Свят

„Дейли Мейл“: Мелания брои минутите до развода

Доналд Тръмп и съпругата му Мелания
Доналд Тръмп и съпругата му Мелания

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп очаква с нетърпение края на президентските пълномощия на съпруга си, за да подаде заявление за развод, съобщава „Дейли Мейл“.

„Той изгуби изборите, но дали е възможно Доналд Тръмп да е напът да загуби и жена си“, пише изданието.

Статията припомня изказване на нейна приятелка, според която Мелания се разплакала, когато съпругът й спечели изборите през 2016 г., защото „никога не е очаквала той да победи“, пише vesti.bg.

Отново се припомня фактът, че е изчакала пет месеца, преди да се премести от Ню Йорк във Вашингтон, като основният аргумент е бил, че синът й Барън „трябваше да завърши училище“.

Бившата помощничка Стефани Уолкоф излезе пред медиите с твърдение, че Мелания води преговори за сватбено споразумение, за да даде на Барън равен дял от състоянието на Тръмп. Според нея, Доналд Тръмп и съпругата му имат „договорен брак“ и спят в отделни спални.

Пред изданието бившата сътрудничка на президента Омароса Маниголт Нюман заявява, че „15-годишният им брак е приключил“, а Мелания „брои минутите“ до края президентския мандат, за да подаде заявление за развод.

„Тя не го е направила досега, тъй като се е опасявала от нежелани последици – ако си тръгне, докато президентът е все още на власт, той би могъл на я накаже“, твърди Нюман.

В материала се посочва, че Мелания Тръмп неведнъж е подчертавала в интервюта, че със съпруга си имат прекрасни отношения.

Според адвоката Кристина Превайт, това може да се дължи да условия в брачния договор, подобно на този с втората съпруга на Тръмп Марла Мейпълс. Според клаузите на споразумението, Мейпълс не може да публикува книги или да дава интервюта, в които да критикува Доналд Тръмп.

Твърдения за пукнатини в брака на Доналд и Мелания Тръмп не се появяват за първи път. Медиите често обръщаха внимание на различни ситуации, които, според тях, доказвали хладните отношения между съпрузите.

Родената в словенското Ново место в тогавашна Югославия Мелания Кнавс е третата съпруга на Доналд Тръмп след Ивана Тръмп (родена в бившата Чехословакия) и американската актриса Марла Мейпълс./ПловдивПрес

Още новини по темата

Камала Харис – първата жена вицепрезидент на САЩ

Животът на Джо Байдън белязан от трагедии и триумфи

Тръмп: Имаме писмени показания за мошеничество в изборите

Америка разделена: Феновете на Байдън празнуват, хората на Тръмп протестират

САЩ избира: Байдън с крачка преднина, Тръмп заговори за дело

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...