Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Двама директори на училища с COVID-19, има и заразени учители в Пловдив
COVID-19 Градът Образование Пловдив

Двама директори на училища с COVID-19, има и заразени учители в Пловдив

ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджян"
ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджян"

Двама директори на пловдивски училища са с коронавирус – на  ОУ „Виктория и Крикор Тютюнджян“ и на  СУ „Любен Каравелов“. Това става ясно от справката на РЗИ- Пловдив.

В Арменското училище има и едно заболяло дете от карантинирания 1Б клас. Не се налагат допълнителни противоепидемични мерки, информират от РЗИ.

В сайта на Арменското училище последната информация за заболеваемостта в училището е от 3 ноември. Според данните за периода 02.11.2020г. – 06.11.2020г. в училището има установени случаи на четирима учители с Ковид-19 и трима ученици от I Б клас.

Според справката на РЗИ-Пловдив другият директор – на СУ „Любен Каравелов“ е бил последно на работа на 23.10.2020 и  не се налагат карантинни мерки.

В ДГ „Радост“ , Пловдив е  заболяла пом.- възпитателка. Последното посещение в детското заведение е на 5.11.2020. Наложена е карантина на 42 деца и конатктен персонал.

В ОУ „В.Левски“ ,Рогош  е заболял учител на 2 Б клас. Последното посещение в училището е на 6.11.2020, като е наложена карантина на класа.

В НУ “К.Нектариев“,  Пловдив е  заболяла учителка на 4 клас. Последното посещение в училище е на 29.10.2020, а карантина не се налага.

В ОУ“Св.Св. Кирил и Методий“ ,Карлово е  заболяло дете от 3А клас, наложена е карантина на класа.

В ДГ „Светла“, Пловдив е заболял помомщник възпитател. Последното посещение в детското заведение е на 3.11.2020. Под карантина са контактните персонал и деца от 2-ра група.

В ОУ „Д.Талев“, Пловдив е  заболял ученик от 6В кл, последно посещение в училище  е на 30.10.2020.

Извършват се епидемиологични проучвания и се вземат съответните противоепидемични мерки според конкретния случай./ПловдивПрес

Още новини по темата

Девет пловдивчани починаха от COVID-19 за два дни

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...