Quantcast
Новини Пловдив » България » Манолова и Отровното трио слагат болнични легла пред Министерския съвет
България Политика

Манолова и Отровното трио слагат болнични легла пред Министерския съвет

Мая Манолова и проф. Велислав Минеков
Мая Манолова и проф. Велислав Минеков

Пърформънс „Леглата не лекуват сами“ организират днес в 124-ия ден на протестите „Изправи се. БГ“ и Отровното трио. Събитието ще се проведе пред Министерския съвет в 12:00 ч.

Поводът е хаосът в здравната система в условията на втора вълна на COVID кризата и липсата на план на правителството за преодоляване на хаоса с коронавируса.

В събитието в понеделник ще участват Отровното трио, Мая Манолова и активисти от Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ и активисти от протестите срещу правителството.

“Борисов е напълно неадекватен при управлението на втората вълна на COVID кризата. Девет месеца не му стигнаха за план, а хората умират в линейки, по домовете си, отказва им се помощ. В някои случаи цената на живота е приравнена на цената на PCR тест, без който не те приемат в болница. Борисов и правителството са вредни за здравето на българския народ”, каза Мая Манолова пред медии по-рано и призова Борисов за оставка.

В четвъртък, 5 ноември, двете формации организираха и събитието „Изтърканите обувки на 2 милиона българи“ пред Министерския съвет за напусналите страната наши сънародници./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...