Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Титюков открива Европейското първенство по колоездене на писта в Колодрума
Колоездене Пловдив Спорт Спорт Важно

Титюков открива Европейското първенство по колоездене на писта в Колодрума

Колодрума
Колодрума

Зам.-кметът Георги Титюков ще открие Европейското първенство по колоездене на писта, категория „елит“, което апочва днес в Колодрума. Такова състезание се провежда за първи път в България. То ще продължи до 15 ноември.

Междувременно Румънската федерация по колоездене изпрати официално благодарствено писмо до кмета Здравко Димитров, в което благодари за отличните условия, осигурени по време на Румънския национален шампионат на писта, както и за тренировъчния лагер – 19-28 октомври.

„Колодрума и град Пловдив отговарят на всички изисквания за тренировки и състезания от висок ранг – висококачествена писта, много добри удобства вътре в спортната зала и подходящи условия за настаняване в различни хотели“, се казва в писмото, подписано от Траян Гога, генерален секретар  на Румънската федерация по колоездене.

„Многофункционална спортна зала „Колодрум“ е добър пример за проект, управляван по подходящ начин от отдаден директор и персонал. Румънската федерация по колоездене организира Румънския национален шампионат на писта през 2018, 2019 и 2020 г. и очаква с нетърпение да се завръща възможно най-често в тази красива зала“, пише още той.

Още

Elite Track European от утре до 15 ноември в Колодрума

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...