Quantcast
Новини Пловдив » България » Илияна Йотова: Да слезем от бръснача с адекватни мерки
България Важно Политика

Илияна Йотова: Да слезем от бръснача с адекватни мерки

Илияна Йотова
Илияна Йотова

Защо е нужно да се владее изкуството да ходим по ръба на бръснача, като може да се вземат адекватни мерки и да слезем от бръснача, попита вицепрезидентът Илияна Йотова, след като преди два дни вицепремиерът Томислав Дончев обяви, че мерките в момента са от типа ходене по ръба на бръснача. Според Йотова мерките срещу епидемията в момента са неадекватни, защото няма област у нас, която не е в червено, и трябва да се види къде са огнищата.

„Най-лошото е, че хората не вярват в мерките, прекалено много бяха лъгани в последните месеци. Те не вярват дори, че се отпускат парите, което се обещават от правителството“, каза Илияна Йотова в сутрешния блок на bTV. Тя  добави, че трябва да има повече разум, а не да си мисли само за политическо оцеляване.

На въпрос трябва ли БСП да подкрепи президента Румен Радев за втори мандат Йотова отговори, че няма причини това да не се случи. Според нея няма напрежение между Румен Радев и Корнелия Нинова и то се раздухва умишлено като част от атаката срещу президента.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...