Quantcast
Новини Пловдив » Асеновград » МИГ Куклен-Асеновград публикува за обществено обсъждане условия за кандидатстване по Подмярка 6.4
Агро Асеновград Бизнес Куклен Регион

МИГ Куклен-Асеновград публикува за обществено обсъждане условия за кандидатстване по Подмярка 6.4

СНЦ „МИГ Куклен-Асеновград“ публикува за предварително обсъждане проект на Условия за кандидатстване по процедура за подбор на проекти BG06RDNP001-19.344 МИГ –Куклен-Асеновград – Подмярка М6.4. „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности“.

Срокът за подаване на писмени възражения и предложения по проекта на Условия за кандидатстване по процедурата е до 20.01.2021г. 15.00 г., като предложенията и коментарите могат да бъдат подавани писмено на e-mail: kuklenasenovgrad@hotmail.com или на адрес: гр. Куклен, ул. „Христо Г. Данов” №21, Търговски комплекс, ет.2 офис 3.

В рамките на този срок, могат да се дават предложения за промяна в документите или възражения и коментари по условията. Въпроси, относно кандидатстването и изпълнението на мярката не могат да бъдат задавани, във връзка с общественото обсъждане.

Със самите документи можете да се запознаете на следния линк:

https://mig-kuklen-asenovgrad.eu/предварително-обсъждане-проект-на-ус/

По подмярка 6.4  могат да кандидатстват земеделски стопани или микропредприятия, регистрирани като еднолични търговци или юридически лица, както и физически лица, регистрирани по Закона за занаятите. Стопанството на кандидати, земеделски стопани, трябва да има стандартен производствен обем над 2 000 евро. Приемът на документи е декември 2020 година – март 2021 година.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...