Quantcast
Новини Пловдив » Крими » Задържаха двама дилъри в Смирненски, а в квартирата им – наркоборса
Крими Пловдив Съд и Прокуратура

Задържаха двама дилъри в Смирненски, а в квартирата им – наркоборса

Дрога на пликчета, открита в квартирата на задържания.
Дрога на пликчета, открита в квартирата на задържания.

Двама млади мъже са задържани при поредната акция „Антидрога“ на пловдивската полиция, а в кдартирата им откриха дрога, подготвена за продажба, както и пари от оборота.

В хода на спецакция против наркоразпространението, проведена от служители на „Криминална полиция“ в Трето РУ, са иззети 300 грама марихуана и 12 грама амфетамин от жилищен адрес в пловдивския квартал „Христо Смирненски“.

След проверка на мъж, в който е открита дрога, последвал обиск в имот на бул. „Пещерско шосе“, обитаван от 27-годишен наркоразпространител. В апартамента на адреса са открити 14 найлонови опаковки с дози марихуана, подготвени за улична продажба. В картонена кутия били съхранявани по-малки опаковки от същото наркотично вещество, празни найлонови пликчета за пакетиране на марихуана в по-малки дози, пари от вече реализирани продажби, амфетамин и електронна везна.

Марихуана на глави в найлонови пликове била открита в пластмасова кутия за съхранение на подправки. Двамата мъже, задържани в хода на предприетите процесуално-следствени действия са от Монтана и са на възраст 26 и 27 години. Криминалистите продължават работата по документиране на извършеното престъпление под надзора на прокуратурата. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...