Quantcast
Новини Пловдив » Здраве » COVID-19 » 7 учители, медсестра и дете в Графа сред заболелите в Пловдивско
COVID-19 Калояново Марица Пловдив Регион

7 учители, медсестра и дете в Графа сред заболелите в Пловдивско

У нас вече се срещат 30 щама на коронавируса

Седем учители, една медицинска сестра и детенце от градината в Граф Игнатиево са положителни с коронавирус, сочат данните на областната информационна система от последните 48 часа.

Учител от трета подготвителна група в детска градина „Незабравка“ в Пловдив е с положителна проба, последно е посетил градината на 6 ноември, карантина не се налага.

Има болно дете от детската градина „Звънче“ в Граф Игнатиево, последно е посетило заведението на 6 септември, затова и тук не се налага карантина, сочи справката.

Две учителки са заболели в СУ „Христо Проданов“ Карлово. И двете са в началния курс, преподават на 3-и и 4-и клас, като за последно са били в час 11 ноември, контактните класове, на които са преподавали са в карантина.

-ДГ „Детелина“ в Раковски- заболяла медицинска сестра в яслена група, последно е посетила детското заведение на 11 ноември, налага се контактните лица – деца и персонал да бъдат карантинирани1.

Трима са заболели и в ОУ „Христо Смирненски“ в Раковски, двама учители в прогимназиален клас (5-7 клас) и 1 начален учител . От 16 понеделник, 16 ноември, училището преминава на обучение в електронна среда.

Има заболял учител и в СУ „ Симон Боливар“ в гр. Пловдив. За последно е бил на работа на 6 ноември, не се налага карантина.

Извършват се епидемиологични проучвания и се вземат съответните противоепидемични мерки според конкретния случай. /ПловдивПрес

Още

На 5 минути викат Спешна помощ в Пловдив за случай с коронавирус

УМБАЛ „Свети Георги“: Не нападайте лекарите по време на война с пандемията!

Почина Максим Минчев

36 жертви, 7 от тях без други болести

Проф. Гочева: Не пийте аспирин профилактично!

39 % са заразените, спрямо изследваните за последното денонощие

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...