Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Напусналата заради майката на Каназирева сестра започва работа в училище
Важно Градът Здраве

Напусналата заради майката на Каназирева сестра започва работа в училище

glavna sestra marusya shtereva
Маруся Щерева

Шефът на ДКЦ „Пловдив“ д-р Николай Забунов ми призна на четири очи, че има политически натиск да бъда отстранена от мястото на главна сестра. Това сподели бившата вече главна сестра на поликлиниката Маруся Щерева. Опитната специалистка напусна здравното заведение след скандал, че за поста й се спряга майката на областния управител Дани Каназирева – Катерина Кленджарова, която е в пенсионна възраст.

Не издържах на ежедневния тормоз, обидена съм и с накърнено достойнство, затова реших сама да си тръгна и подадох заявление за освобождаване по взаимно съгласие, заяви  Щерева пред репортер на ПловдивПрес. Не съм очаквала това от д-р Забунов, с когото сме работили повече от 10 години и не сме имали никакъв проблем. Сега изведнъж решиха, че не си върша работата, за да поставят човек на моето място, възмутена е Маруся Щерева.

Тя вече е на работа на друго място и иска по-бързо да забрави всичко, което й се случи последните месеци в ДКЦ „Пловдив“. Впрочем на сайта на здравното заведение срещу името на главната сестра все още е изписано името на Маруся Щерева. От рецепцията обаче обясняват, че тя вече е напуснала и още не са им „спуснали“ нова.

Д-р Николай Забунов
Д-р Николай Забунов

 

Нямаше никакъв политически натиск, аз сам реших да предложа на г-жа Щерева преназначение за медсестра, а тя се нацупи, подаде молба за напускане и ми отмъсти с тази интрига за майката на Дани Каназирева. Това заяви по телефона управителят на ДКЦ „Пловдив“ д-р Николай Забунов. На въпрос коя ще е новата главна сестра на ДКЦ „Пловдив“ д-р Забунов отвърна: Чакам една колежка да се върне от болнични и ще говоря с нея, но не е г-жа Кленджарова. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...