Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Още 6 учители заразени с COVID-19 в Пловдив и областта
COVID-19 Градът Образование Пловдив

Още 6 учители заразени с COVID-19 в Пловдив и областта

ОУ "Душо Хаджидеков"
ОУ "Душо Хаджидеков"

Нови 6 заразени с коронавирус учители в Пловдив и областта са регистрирани през последното денонощие.

В ОУ „Душо Хаджидеков“  е заболял учител по информационни технологии. Последното му посещение в училище е на 5 ноември и не се налага карантина.

В ДГ „Райна Княгиня“ в  Стамболийски има заразен учител. Последно е бил на работа на 16 ноември. Под карантина са контактните деца и персонал, съобщиха от РЗИ-Пловдив.

В ДГ „Бисер“ в  Труд е диагностицирана учителка на 2Б група, последното й посещение в детското заведение е на 11 ноември. Наложена е  карантина на контактните деца и персонал.

В ОУ „Хр. Смирненски“ в  Раковски е  заболял начален учител на 1. клас. Последното му посещение в училище е на 12 ноември, налбожена е карантина на контактните.

В ДГ „Наталия“ в Пловдив е заболяла учителка на 3А група. За последно е била в  детското заведение на 30 октомври и карантина не се налага.

В СУ „Хр.Ботев“ в  Съединение има заразен преподавател по английски език. Последно е бил в училище на 29 октомври и карантина не се налага.

Извършват се епидемиологични проучвания и се вземат съответните противоепидемични мерки според конкретния случай./ПловдивПрес

Още новини по темата

Три жени и 10 мъже починаха от COVID-19 в Пловдив и областта

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...