Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Борисов: Пандемията ни съсипа, дали сме 1 млрд. лева в подкрепа на бизнеса
България Важно

Борисов: Пандемията ни съсипа, дали сме 1 млрд. лева в подкрепа на бизнеса

Борисов посети завод за военни коли

Тая пандемия ни се струва от години, а е само от март. Просто ни съсипа. САЩ ги съсипа, в Европа пълен локдаун. Дотук правителството е дало 1 млрд. лева в подкрепа на бизнеса. Това разкри премиерът Бойко Борисов при посещение на завод на военни автомобили за пехотата край Самоков в Деня на християнското семейство, става ясно от негово живо включване във Facebook.

Министър-председателят подчерта, че е много важно  да работят хората, да имат гаранция, че няма да ги уволняват. Той смята, че всеки трябва да пробва да се възползва от мярката 60/40, която вече е станала и 80/20.

Борисов смята, че благодарение на нея все още се удържа безработицата. Собственикът на предприятието пък поясни, че е доволен от мярката 60/40 в подкрепа на бизнеса, защото така пазят работните места.

От завода пък му показаха и колите, които в момента произвеждат за немския Бундесвер. Вече са произвели 5, а остават още 5.

Борисов видя и една от колите и изтъкна: „В Египет с такава кола ме посрещнаха. И в Саудитска Арабия са такива“./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...