Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Бащата на убитите деца през сълзи: Кристина жив ме погреба
България Важно Крими

Бащата на убитите деца през сълзи: Кристина жив ме погреба

Снимка Фейсбук
Снимка Фейсбук

„През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си… децата ми, децата ми погуби, мен уби. За мен животът свърши онзи ден“. Така започва през сълчи изповедта си бащата на убитите деца в Сандански.

Лесничеят Георги Трайков огласи ужасни тайни за жена си Кристина Дунчева, която закла двете си деца – 5-годишния Васил и 3-годишната Ивон.

Кристина имала психически проблеми, на които никой не искал да обърне внимание. „Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове… Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът ѝ изляха върху мен и семейството ми. Не ме оставиха да погреба и оплача децата си”, оплаква се Георги, цитиран от в. „Струма”.

По думите му Кристина не е могла да се грижи за децата пълноценно.

„След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес… Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не и беше угодно. Ходеше си, връщаше си, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях“, заявява бащата.

На въпроса дали знаел, че жена му има някакъв здравословен, психически проблем, Георги е ясен: „Е, как не, говорил съм с лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи и от никъде помощ. Особено майка и баща ѝ. Така грубо се месиха в живота ни, че какво е видно съсипаха го. Но и нейния съсипаха.

На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях. Тогава тя беше пребита от баща си, имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник… Срам и позор, поругават паметта на децата ми“, казва през сълзи лесничеят.

„През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си… децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как бил, как не ми се живее. За мен животът свърши онзи ден. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел. По скоро тя тормозеше мен и децата. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо? Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха”, заявява през сълзи бащата на закланите деца./ПловдивПрес

Още новини по темата

Оставиха Кристина в ареста. Адвокатът: Била е насилвана от свекър си

Обвиниха Кристина, убила по жесток начин децата си

Кристина в несвяст повтаряла след смъртта на децата: Нека ми ги вземат сега

Кървава драма в Сандански: Майка закла двете си деца

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...