Quantcast
Новини Пловдив » Локо » Община Пловдив готова с решението за изпълнител на стадион „Локомотив“
БГ Футбол Локо Спорт Спорт Важно

Община Пловдив готова с решението за изпълнител на стадион „Локомотив“

Стадион "Локомотив"
Стадион "Локомотив"

Заместник-кметът по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев пусна днес решението за избор на изпълнител на „Проектиране и изпълнение на строителство, част от общинската спортна инфраструктура – стадион „Локомотив“ – град Пловдив“. С това решение започва да тече и десетдневният срок за обжалване на избора от останалите участници в обществената поръчка.

Само една фирма беше допусната до отваряне на ценовата оферта за стадиона – „Рудин“ ООД, и след като количествено-стойностните сметки в офертата бяха разгледани обстойно от комисията, тя препоръча на възложителя Райчев да вземе решение за избор на изпълнител.

Ако в установения срок няма обжалване, ще бъде подписан договор със спечелилата фирма и тя може да започне да работи. Стадион „Локомотив“ ще се строи на инженеринг, като в офертата на „Руден“ ООД от 9 986 846, 65 лева без ДДС е включено и проектиране на съоръжението. Проектант на стадион „Локомотив“ ще бъде софийската фирма „Инжпроект“ ООД.
Възложителят на поръчката Пламен Райчев е издал решение и за избор на строителен надзор, като срокът за обжалването му изтича утре.
Още
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Мария Капон ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Одобрявате ли състава на служебното правителство?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...