Quantcast
Новини Пловдив » Здраве » Пациент на УМБАЛ „Св. Георги“ с благодарствено писмо към лекарите
Здраве Общество Пловдив

Пациент на УМБАЛ „Св. Георги“ с благодарствено писмо към лекарите

УМБАЛ "Свети Георги"
УМБАЛ "Свети Георги"

Пациент на УМБАЛ „Свети Георги“ изпрати благодарствено писмо до лекарите там. „В „Свети Георги“ работят отлични специалисти, които спасяват човешки животи“, пише Добромир Маринов.

Ето цялото му писмо:

Днес отново видях по новините, че има пореден случай на починал пациент в УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив.

Разбира се, поднасям моите съчувствия и съболезнования на близките на починалите. С този е-майл искам да заявя, че в „Свети Георги“ работят отлични специалисти, които спасяват човешки животи.

В моя случай – преди година получих инсулт и с бърза помощ бях откаран в УМБАЛ „Свети Георги“. Там бях опериран от проф. Въжев. По-късно разбах, че моята операция е била уникална и високо рискова, професорът, д-р Янев и техният екип са се справили отлично. Проф. Въжев е заменил разслоената ми аорта с изкуствена и сега аз съм жив и отново мога да живея пълноценно.

В неделя, 22.11.2020 г., ми се наложи да повикам бърза помощ. Те пристигнаха за около 10 мин. Откараха ме в УМБАЛ „Свети Георги“. Бях приет незабавно и няколко лекари положиха грижи за мен. Там ми предложиха да ме приемат в болницата. Това ме изненада, защото от медиите знам, че няма останали свободни легла. В резултат на положените грижи за мен се почувствах добре и сам отказах да бъда хоспитализиран.“

Благодаря Ви, доктори от УМБАЛ „Свети Георги“ – Пловдив!

Поздрави,

Добромир Маринов

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...