Quantcast
Новини Пловдив » Градът » 66 деца са класирани в ясли и градини в Пловдив
Градът Образование Пловдив

66 деца са класирани в ясли и градини в Пловдив

Детска градина, архив
Детска градина, архив

66 деца получават място в детска ясла или градина след проведено днес класиране. Най-много са децата, класирани за място в ясла в Пловдив – 25, 14 за първа възрастова група, 13 за втора възрастова група, 5 за трета подготвителна група и 9 за четвърта подготвителна група.

В класирането взеха участие 490 деца. Обявиените свободни места бяха общо 213.

За всички класирани деца следва записване при директорите на детските градини и ясли в определения от графика на дейностите срок – 04.12.2020 година.

След класирането на 26 ноември остават незаети общо 148 места, съответно за яслени групи – 13 места, за първа група – 42, за втора група – 24, и за подготвителните групи съответно 33 за трета и 36 за четвърта. Анализите показват, че 30 от некласираните деца са записани и посещават детски заведения, но желаят преместване по различни причини.

До края на календарната 2020 година ще бъде проведено още едно класиране – на 15 декември. Свободните места за него ще бъдат обявени в срок до 07.12.2020 г. Предстои утвърждаване на графика на дейностите за следващата календарна 2021 г., след което родителите ще могат да се запознаят с предвидените класирания след публикуването му на интернет страницата на системата dz-priem.plovdiv.bg

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...