Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Николай Бареков щастлив – стана татко на момиченце
Градът Пловдив Суматоха

Николай Бареков щастлив – стана татко на момиченце

Семейството на Николай Бареков се увеличи

Бившият евродепутат и журналист Николай Бареков стана татко за пети път. Половинката на пловдивчанина Мария Календерска е родила момиченце.

Първата дъщеря на Бареков носи името на майка си. Щастливият баща сподели радостната  новина по оригинален начин във Фейсбук.

„Buongiorno, принцеса Мария Барекова!, пише Николай Бареков и сподели песента на Тото Кутуньо „L’Italiano“. Веднага заваляха поздравления в социалната мрежа. „Честита радост! Най-сетне и момиченце, да сте здрави и щастливи!“, „Да расте здрава,щастлива и обичана от голямото ви семейство!Дъщерите са слабост на бащите!Бъдете здрави!“, „Браво, Ники! Отборът е в пълен състав. Да е жива и здрава принцеса Мария и вие всички около нея. Прегръдки за геройската майка“ – това са само част от пожеланията.

Евродепутатът има четирима синове. Най-големият- Николай, е кръстен на баща си и е от първата съпруга на Бареков – Евгения.

Вторият е Александър и е плод на любовта му с Мария Календерска. Детето се роди през юли 2014 година. На 4 септември 2017 г. на бял свят се появи третият  син на пловдивчанина. Момченцето носи името Виктор.

Четвъртото дете на Николай Бареков се роди на 12 февруари 2019 година и се казва Антони. /ПловдивПрес

 

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...