Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Прокуратурата се зае с убийството заради имот, последвано от самоубийство
Пловдив Съд и Прокуратура

Прокуратурата се зае с убийството заради имот, последвано от самоубийство

Прокуратурата в Пловдив
Прокуратурата в Пловдив

Окръжна прокуратура – Пловдив, се зае убийството заарди имот, последвано от самоубийство.

На 2 декември 2020 г. около 16 ч. е бил получен сигнал на тел. 112 за открити два трупа на мъже в апартамент на ул. „Киев“ в гр. Пловдив.  На място е пристигнал автопатрул на  IV РУ на ОД на МВР – Пловдив, който е открил в жилището мъртви двама братя – Илия Йорданов, на 62 г., и Петко Йорданов, на 58 г.

След извършен оглед на местопроизшествието и на множество други действия по разследването, както и разпит на свидетели, изземване на биологичен материал, обтривки за наличие на барутни частици на двата трупа  и от други лица, към настоящия момент основната версия е за извършено убийство от Илия на по-малкия му брат Петко с гладкоцевна нарезна пушка и последващо самоубийство.

При направения оглед са били установени и иззети – гладкоцевната нарезна пушка, един брой пистолет и други боеприпаси. По разследването се работи активно по всички останали възможни версии, като са назначени множество експертизи – съдебно-медицинска, химическа, биологична, дактилоскопна, балистична и др. Изясняват се мотивите за извършеното престъпление. Разследването по случая продължава.

Още

Илия гръмнал в главата брат си Петко заради наследствено жилище
Драма в Пловдив: Мъж застреля брат си и се самоуби пред майка им

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...