Quantcast
Новини Пловдив » Свят » Изловиха го! Депутат гледа голи СНИМКИ на заседание в парламента
Свят

Изловиха го! Депутат гледа голи СНИМКИ на заседание в парламента

Народният представител е от украинската партия „Слуга на народа“
Народният представител е от украинската партия „Слуга на народа“

Евгений Петруняк, депутат от унгарската партия „Слуга на народа“, беше „изловен“ да разглежда еротични снимки по време на заседание на Радата (парламента на Украйна). Съответните снимки бяха публикувани във Фейсбук от фотографа Ян Доброносов.

Кадрите показват екрана на смартфона на Петруняк със снимка на гола жена. Това се случва, докато друг парламентарист от партията „Опозиционна платформа – За живота“ Григорий Мамка говори точно пред него, съобщи Нова телевизия.

Евгений Петруняк, депутат от партията „Слуга на народа“, беше „изловен“ да разглежда еротични снимки по време на заседание на Радата (парламента на Украйна). Съответните снимки бяха публикувани във Фейсбук от фотографа Ян Доброносов.

Кадрите показват екрана на смартфона на Петруняк със снимка на гола жена. Това се случва, докато друг парламентарист от партията „Опозиционна платформа – За живота“ Григорий Мамка говори точно пред него.

По-рано друг депутат от „Слуга на народа“, Богдан Яременко, беше забелязан да води кореспонденция с проститутка, докато течеше заседание на парламента. По-късно той се извини за постъпката си, наричайки я „необмислена“./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...