Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Мистерията продължава: Метална колона се появи на див румънски плаж
Балкани Важно Свят

Мистерията продължава: Метална колона се появи на див румънски плаж

Металните колони никнат тук-там по света.
Металните колони никнат тук-там по света.

Мистерията с металните колони, които се появяват из различни краища на света, продължава.

Метален монолит се появи на див плаж в Румъния, съобщават местни медии. Металният монолит е бил открит на дивия плаж Ваду, община Корбу, която се намира в черноморския окръг Констанца. Появата на монолита се вписва в серията мистериозни появи на подобни метални структури на различни места по света, отбелязва в. „Адевърул“.
Местната администрация на община Корбу, към която спада зоната Ваду, твърди, че не знае нищо за инсталираната метална структура на плажа. Монолитът е висок няколко метра, предаде БТА.
Първият метален монолит бе открит в средата на ноември в американския щат Юта. Втори монолит, с триъгълна основа, бе намерен в края на ноември в румънския окръг Нямц. Трети монолит бе локализиран миналата седмица в Калифорния. Междувременно и трите метални структури изчезнаха, посочва вестникът.

Някои медии вече прогнозираха, че с този подход се подготвя грандиозна рекламна кампания.  Сега неизвестните организатори подгряват като бучат тук-там на пусти, но видими места метални триъгълни призми.

/ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...