Quantcast
Новини Пловдив » Градът » Софиянец с 5 нарушения едновременно в Центъра на Пловдив
Градът Пловдив Полиция

Софиянец с 5 нарушения едновременно в Центъра на Пловдив

Пътна полиция
Пътна полиция, архив

Полицията установи и санкционира водач, извършил редица нарушения по ЗДвП в Центъра на Пловдив.

След читателски сигнал служители на „Общинска полиция“ са установили, че 53-годишен мъж от София е извършил едновременно 5 нарушения по ЗДвП, паркирайки на ул „Константин Иречек “ до номер 13.

Свалени са регистрационните номера на автомобила, който софиянецът е купил от Кюстендил, но превозното средство е било с прекратена регистрация във връзка с подадена информация от Гаранционен фонд за неплатена полица на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“.

Освен че е паркирал в еднопосочна улица на място, предназначено за хора с увреждания, без да притежава документ за това, водачът е бил обявен в полицията и за издирване – с цел установяване на адрес, като свидетел по гражданско дело.

Справка в масивите на МВР сочи, че 53-годишният мъж е правоспособен водач от 24 години, като за този период има съставени 18 акта и 14 фиша. Извършените от него нарушения предимно са свързани с неправилно паркиране и неизползване на обезопасителен колан. Два от актовете са за заснети скоростни нарушения.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...