Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Задържат травестита с неплатена прическа за 1683 лв., ако го намерят
Пловдив Съд и Прокуратура

Задържат травестита с неплатена прическа за 1683 лв., ако го намерят

Съдебна палата Пловдив
Съдебната палата в Пловдив

Ваня ДРАГАНОВА

47-годишният травестит Севдалин Асенов, който си направил прическа за 1683 лв. в салон на „Дима Стил“, но си тръгнал,  без да плати, ще бъде  задържан, ако бъде открит. Той не се яви за пореден път на делото по обвинение в измама, няма и резултати от общодържавното издирване, за което беше обявен. Асенов не е открит и на двата адреса, известни по делото – в Каолиново, откъдето са родителите му, и в кв. „Люлин“ в София, където сам е посочил, че живее на квартира. По данни на собственичката  на жилището там той го е напуснал. Така по настояване на прокуратурата мярката на Асенов беше променена от подписка в „задържане под стража“. „Той е обявен за общодържавно издирване, все ще го открият някой ден“, въпротиви се служебният му защитник адвокат Щерю Царев, но съдът постанови беглецът от фризьорски салони да бъде задържан.

Севдалин Асенов често си правел съкпи прически, защото се чувствал жена. На 4 ноември м. г. влязъл в салон на „Дима Стил“ и си поръчал удължаване на косата и други разкрасителни процедури, които стрували 1683 лв. Асенов обяснил, че излиза от салона, за да вземе пари от приятеля си и да плати, но не се върнал.

За следващото заседание по делото – на 11 януари, той ще бъде издирван и по арестите и затворите, ще бъдат изискани и справки работи ли някъде на трудов договор.

Още

Обявиха за общодържавно издирване травестита, направил си скъпа прическа, без да плати

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...