Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Кобрата се прибра и рече: Джошуа се страхуваше, постоянно говореше „pussy“
Бокс Важно Спорт Спорт Важно

Кобрата се прибра и рече: Джошуа се страхуваше, постоянно говореше „pussy“

Кубрат Пулев се завърна в България след загубата си в сблъсъка с Антъни Джошуа в Лондон. Кобрата и тимът му кацнаха на Летище „София”, където бяха посрещнати от двама гайдари и десетки фенове.

Самият боксьор призна, че е изненадан от топлото посрещане.

„Не очаквах такова посрещане. Все пак това е загуба. Естествено е важно, мач за световната титла, има интерес, но не очаквах такава емоция. Яд ме е ,че е не победих. Нарочно ме питате, за да ме дразните. Като казах, исках да победя заради народа и хората, това е наистина вярно. Може би подготовката не беше на ниво. Няма да коментирам, няма да се оправдавам. Имаме една много хубава българска поговорка – „Тарикат мъж не писка”. Няма да се оправдавам, приемам минусите за мен. Загубата си е моя. Това e един спорт. Ако бях по-добре подготвен, можех да победя. Видяхте колко го беше страх от мен, на пресконференцията, на самия мач, имаше сериозни притеснения. Много ги беше страх за самата игра, за самия бокс. Ръкавиците са малки, страхуваха се от удара, страхуваха се от Кубрат Пулев. Имаше слабости, както и аз, така и той, както всеки спортист. Каквото съм могъл в този момент съм го направил. В България специалисти на бокс, на футбол и на всякакви теми, има много”, коментира Пулев.

Ето какво каза още Кобрата:

„Казах, че няма да се оправдавам. Нека да си отпочинем, нека да хапна нещо, щото съм много гладен. Една добра риба например. Чисто боксово, ако имаше вариант да ми даде реванш, щеше да бъде много интересно. Но едва ли ще стане това нещо. В близко бъдеще не мисля да се отказвам. Аз съм такъв човек, че докато мърдам, винаги се надявам.

Поведението ми беше уникално, супер. Видяхте, той е световен шампион. Отидох в неговия дом, при неговите хора, нямаше българи. Може би чухте какви думи използва. Много се чудя на хората, какво трябва да казвам. Съжалявам, че нашата нация не е толкова боксова. Това са съвсем нормални неща за бокса. Това го казват хора, които не разбират. Не съм казал нито една лоша дума. Нито съм го докосвал. Той постоянно използваше думата pussy. Нека приемем, че аз съм виновен. Обичам да съм виновен, кефи ме.

Няма да се оправдавам, да се оплаквам. Имаше много психоатаки, няма да влизам в детайли. Не бих казал психоатака, просто ме потискаха.

Навряха ме в една съблекаланя, която бе само два сантиметра по-висока от мен, как да загрея в такава съблекланя?. Тук въздуха е друг. Точно това си говорихме с моя отбор. Милиарди да ми дават, там няма да отида да живея.

За мен това си беше една мечта. Всичко е възможно, не съм човек, който може да каже, че нещо не е възможно. Ще поживеем и ще видим какво предстои.

Когато става дума за финансови средства и световни титли, всичко е възможно. Научих и хубави неща за себе си и малко не по-хубави. Всичко, което съм казал стоя зад думите и действията си и не се срамувам за нищо. Не желая да се оправдавам. Каквото можахме направихме – решихме да отида и да играем. Щеше да ме бъде много яд, ако мачът се беше отложил.

Със сигурност направихме огромно впечатление там, на хората, които се интересуват от бокс, на тия които харесват хокей, сигурно не сме. Моят дух е много над тези неща. Моя дух не може да го сломи никой.

Благодаря на всички хора, които ми писаха и искаха тази титла

Обичам ги от сърце и душа. Има уникални хора в България и само те могат да теглят държавата напред“. / ПловдивПрес

Още

Тервел Пулев: Гордея се с моя брат! Истинските българи ще го подкрепят

Кобрата печели 4 милиона пауда след двубоя с Джошуа

Кобрата след нокаута от Джошуа: С COVID-19 и три седмици без тренировки – толкова

Тервел Пулев: Гордея се с моя брат! Истинските българи ще го подкрепят

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...