Quantcast
Новини Пловдив » Пловдив » Черна магия: Пликове с косми и апокалипсис оставени в общината с надпис за Зико
Важно Община Пловдив

Черна магия: Пликове с косми и апокалипсис оставени в общината с надпис за Зико

Зико говори от болничната стая. Накрая го ядосаха
Зико при предишния си престой в болницата.

Пликове с косми и апокалиптични писания са били оставени на портиерната на общината с надпис за кмета Здравко Димитров. „Това е било още преди време, но чак вчера ми ги донесоха. Отварям – вътре коса, разни черни неща и книгата „Апокалипсис“ на Пако Рабан. Лоши хора има, с магии се занимават“, сподели Зико пред репортер на ПловдивПрес. Злокобната поща съвпада с тежките изпитания, които сполетяха напоследък пловдивския градоначалник. Здравко Димитров първо изкара тежък коронавирус, после потроши и лявото си рамо при падане на вилата си и се усъмни, че е урочасан. Съмнителните пликове са били изхвърлени от секретарките, но в общината тече дискусия дали не е било по-добре да бъдат изгорени или пуснати в течаща вода.

„Митрополит Николай напръска със света вода  и прикади кабинета при встъпването ми в длъжност, но сега ще трябва пак“, обобщи кметът Здравко Димитров.

Според общински служители владиката пак трябва да освети кабинета на кмета и цялата община, защото от магиите може да се е получил пробив. „Освещаването защитава като ваксината, но вероятно има срок и затова трябва да се подновява периодично“, коментират от екипа на кмета.

Още

До дни изписват Зико от болницата, предстои му рехабилитация

Зико отново в болница, този път с фрактура

Здравко Димитров паднал вкъщи, благодари на лекарите за успешната операция

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...