Quantcast
Новини Пловдив » Посоки » Радостна вест за феновете на „Игра на тронове“
Кино Посоки

Радостна вест за феновете на „Игра на тронове“

Добри новини за феновете на „Игра на тронове“ долетя от стриминг платформата HBO Max. През следващата година започват снимките по дългоочакваната предистория на сагата „Къщата на дракона“. Новите епизоди са базирани на романа на писателя Джордж Р.Р. Мартин „Огън и кръв“, пише Metro, цитиран от Блиц.

От HBO и HBO Max пуснаха и видеоклип, който разкри, че датата на премиерата на „Къщата на дракона“ ще е през 2022. Поредицата ще е съсредоточена върху семейство Таргариен векове преди действието в „Игра на тронове“.

В ролята на крал Визерис І ще влезе актьорът Пади Консидин. По-рано този месец стана ясно, че в новите серии участие ще вземат Мат Смит, Оливия Кук и Ема Д’Арси. Мат Смит ще се превъплъти в ролята на Деймиън Таргариен – по-малкият брат на цар Визирис І, който според книгата на Мартин е „несравним войн, притежаващ истинската кръв на дракона. “ Актьорът Бейтс Мотел пък ще е Ото Хайтауър – ръката на краля, а Оливия Кук ще изиграе дъщеря му Алисънт. Ема Д’Арси пък ще е ездачката на дракони Рения Таргариен. Въпреки че е най-голямото дете на крал Визерис, тя не е наследник на трона, тъй като тази позиция е заета от чичо й принц Деймън.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Категории

Времето

До кога ще изкара новият кабинет?

  • До напролет 35%
  • Ще изкарат цял мандат. Силата на промяната е несломима 31%
  • Не ме интересува, само да си вършат работата и да овледят инфлацията, че джобът ми се продъни 24%
  • До две години ще се изпокарат и кабинетът ще падне 10%

Начална дата: 17.12.2021 @ 10:52 | Крайна дата: 17.01.2022 @ 12:00

Зареждане ... Зареждане ...