Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Трагедията в Чоба: Христо взел книжка преди 2 месеца, сложил чип на голфа
Брезово Важно Инциденти Карлово Крими Регион Сопот

Трагедията в Чоба: Христо взел книжка преди 2 месеца, сложил чип на голфа

Село Чоба скърби за двете загинали деца

Цялата община в Брезово скърби за тези деца, мъка ми е, защо точно сега преди Коледа трябваше да се случи, помрачи празниците. Това коментира пред репортер на ПловдивПрес кметът на Брезово Христо Енков по повод катастрофата н село Чоба тази сутрин, в която загинаха 18-годишният Христо К. и 17-годишната Радостина К.
Смъртоносният сблъсък станал сутринта към 5,30 ч. на завой в селото. Христо имал книжка едва от два месеца и много обичал да шофира своя голф в региона. Освен това голфът бил с чип тунинг на двигателя и мощността била доста над фабрично зададената, с което Христо Много се гордеел и често „летял“ по селските пътища с шеметна скорост.

По неофициална информация двамата със спътницата му Радостина тръгнали от Отец Кирилово към Чоба да се разходят. Неопитният шофьор изпуснал управлението на мощната кола и с висока скорост се ударил в стълб. Голфът отскочил, завъртял се и се размазал в близката ограда. Двамата загинали на място.
Това място е проблемно, чакам кмета на Чоба Йордан Михайлов да се върне от изолация и ще мислим какво да правим, коментира кметът на Брезово Христо Енков. Михайлов наскоро изкарал тежък коронавирус и все още се лекувал под карантина при роднини извън селото. Смъртоносният участък бил наскоро асфалтиран и шофьорите се лъжели да натискат газта до дупка, затова често ставали инциденти. Според местните там трябва да се сложат легнали полицаи, за да спре това безумие. Кметът на селото дори внесъл предложение в общинския съвет на Брезово там да се монтират прагове за намаляване на скоростта. /ПловдивПрес

Още

Черна събота! Момче на 18 и момиче на 17 загинаха в катастрофа край Пловдив

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Ще променят ли политическата ситуация поредните предсрочни парламентарни избори?

Покажи резултатите

Начална дата: 01.09.2021 @ 17:40 | Крайна дата: 01.10.2021 @ 17:40

Зареждане ... Зареждане ...