Quantcast
Новини Пловдив » България » Среднощен брифинг заради „британския“ щам на COVID-19, кацнаха последните пътници
COVID-19 България Важно

Среднощен брифинг заради „британския“ щам на COVID-19, кацнаха последните пътници

Извънреден Европейски съвет е свикан заради новият щам на коронавируса, засечен във Великобритания, съобщи здравният министър проф. Костадин Ангелов на среднощен брифинг. Лидерите на страните-членки ще обсъдят общи мерки за Европейския съюз срещу разпространението на новия щам на COVID-19. Ангелов, заедно с вътрешния министър Христо Терзийски, дадоха извънреден брифинг на Летище София в 3 часа тази нощ, предаде БНТ.

Последните три самолета от Великобритания кацнаха у нас през нощта на летищата в София, Пловдив и Варна. Въпреки забраната за полети от Острова, която влезе в сила от полунощ, за тези самолети беше направено изключение.

Последният самолет от Лондон кацна на Летище София пет минути преди 3 часа през нощта.

Изобщо не е добро утрото. – Защо? – Е как защо, прибирам се за Коледа, 10 дена карантина. Простотии, глупости, лъжи, пандемии, мандемии, сподели един от пътниците.

Както видях, моят полет е последният допуснат до летището, което не мисля, че е редно по това време на празниците, но щом има хора, които така са решили, ще спазваме правилата доколкото е възможно, сподели друг от пристигащите. /ПловдивПрес

Още

Борисов свика спешна среща, спират полетите от и до Великобритания

10-дневна карантина за пристигащите от Великобритания и Северна Ирландия

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...