Quantcast
Новини Пловдив » Важно » Кметът на Перник: Нинова е малка част от историята на БСП, ще мине и замине
България Важно Политика

Кметът на Перник: Нинова е малка част от историята на БСП, ще мине и замине

Станислав Владимиров
Станислав Владимиров

Корнелия Нинова живее в собствен свят, който пречи на развитието на партията. БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Тръгна тенденция – хората, които са победили ГЕРБ, Нинова не ги харесва – тръгна атака към президента Радев, после към мен – през нашата телевизия. Очертава се подмяна на вота на избирателите. Тези остри думи отправи кметът на Перник Станислав Владимиров пред bTV. Той е огорчен от реакцията на партията, която излезе с позиция, че ръководството на БСП се разграничава от решението на градоначалника да увеличи такса смет.

„Корнелия Нинова е една много малка част от историята на БСП, която ще мине и замине. Не трябва да й се отделя толкова внимание“, коментира той.

Станислав Владимиров каза, че няма да напусне БСП. По думите му Нинова не разбира проблемите на Перник.

„Аз не искам Корнелия Нинова да ме обича, но можеше да погледне малкия екип, с който работя и правим промяна“, отбеляза Владимиров.

На въпрос пък дали общува с премиера Бойко Борисов кметът на Перник каза, че работи за перничани и има контакти с много политици. Не приема опитите да бъде злепоставен вътре в партията.

„Нинова се упражнява върху партийни фигури, а не върху олигарсите в България“, отговори  Владимиров.

„От доста отдавна съм в партията, бил съм секретар. Аз съм потомствен социалист – прадядо ми е бил народен представител. Това Корнелия Нинова не го знае, тя се опитва да печели евтини политически дивиденти. Послесдната една година ще започним БСН с това, че отстранява знакови фигури, изключва хора и излъчва идейна безпътица. Ще запомним Нинова с евтиния PR, който се опитва да направи с коронавирус кризата с опита да бъде санитарка. Когато не си искрен и последователност,  трудно може да убедиш, че си алтернатива“, каза кметът на Перник. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...