Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » EVN с дежурни каси по време на празниците
Бизнес Градът Пловдив

EVN с дежурни каси по време на празниците

Сградата на EVN в Пловдив
Сградата на EVN в Пловдив

Соглед на предстоящите коледни и новогодишни празници EVN България информира за наличните начини за касово плащане в брой на използваната енергия и услуги към дружеството.

Касовите салони на „Български пощи“ ЕАД, които EVN ползва за приемане на плащания в брой, ще работят само в работните дни до края на 2020 г. В периода 24 – 26 декември, на 28 декември 2020 г. и на 1 януари 2021 г. пощенските клонове няма да работят.

На 31 декември 2020 г. салоните на „Български пощи“ ЕАД ще работят с намалено работно време, а на 2 януари 2021 г. ще работят с нормален график за съботни дни. На разположение на клиентите за касово плащане са също и касите на Изипей АД, които осигуряват дежурни каси.

Ограничение в работното време има и за EVN Офисите. Те няма да работят в почивните и неработни дни на 24, 25, 26, 27 и 28 декември 2020 г. както и на 1, 2 и 3 януари 2021 г. Компанията напомня, че в EVN Офиси не се приемат плащания за потребена енергия, а се заявяват услуги и извършва консултация.

На разположение на клиентите са телефоните на денонощния център за обслужване на клиенти на компанията:

При липса на електрозахранване: 0700 1 0007
За автоматична проверка на сметка: 0700 1 0207
За информация за топлинна енергия и услуги на EVN Tоплофикация: 0700 1 7898
През целия период клиентите могат да продължат да ползват и всички налични безкасови онлайн начини за плащане, включително през сайта на www.evn.bg

EVN напомня, че както всяка година, разпределителното дружество Eлектроразпределение Юг няма да извършва планови дейности по мрежата по време на предстоящите празници. Такива ще бъдат извършвани само в случай на спешна необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките. Общо 71 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг са в готовност да реагират при необходимост от отстраняване на евентуални аварии и лошо време./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
Мусала Софт

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...