Quantcast
Новини Пловдив » Бизнес » Организатор на хип-хоп фестивал срещу дрогата ще излъчва онлайн събитията на общината
Бизнес Община Пловдив

Организатор на хип-хоп фестивал срещу дрогата ще излъчва онлайн събитията на общината

Сесията на Общинския съвет и този път е в Дома на културата.
Сесията на Общинския съвет ще се излъчва онлайн.

Ваня ДРАГАНОВА

Фирма „Джет Аудио Консулт“ ООД е класирана на първо място в обявения от Община Пловдив конкурс за избор на изпълнител, който да излъчва онлайн събития като сесии на Общинския съвет, обществени обсъждания, пресконференции и протоколни прояви. 950 лв. от общо 1000-та лв. капитал на дружеството са собственост на Маруся Дардова, която е един от организаторите на проведения през 2016 г. хип-хоп фестивал „Кажи: Не на дрогата, творчеството създава, наркотиците убиват“. Тогава той е бил част от Културния календар на Община Пловдив.

В надпреварата за стриймването на събитията на градската администрация участваха 4 фирми. Една от тях – „Лазер Екс“ ЕООД, е елиминирана, защото офертата ѝ е била необичайно благоприятна, но от дружеството не са внсели разяснения защо е така. Необичайна благоприятни елементи има  и в офертите на „Джет Аудио Консулт“ и на друг кандидат – „Тролейпътна станция“ ЕООД, но тези ферми са обяснили на конкурсната комисия причините. Четвъртият участник е „Българе ТВ“ ЕООД.

В крайна сметка на първо място е класирана „Джет Аудио Консулт“, събрала максималния брой точки в надпреварата – 100. Ценовият таван в поръчката беше 70 000 лв. без ДДС за срок от 1 година.

Още

Община Пловдив дава 7000 лв. на месец за излъчване на събития онлайн

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Очаквате ли предсрочни парламентарни избори скоро?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...