Quantcast
Новини Пловдив » България » Борисов: Сделката за Brexit е хубав ден за Европа
България

Борисов: Сделката за Brexit е хубав ден за Европа

Борисов в Доспат

Да честитя празника на всички християни и на всички братя мюсюлмани. Показваме как може да се живее не само мирно и приятелски, а регионът да се развива благоприятно. Това заяви премиерът Бойко Борисов при посещение на депото за отпадъци в община Доспат.

Кметът на Доспат Елин Радев благодари на премиера за подкрепата – през последните 4 години правителството е отпуснало над 40 млн. лева за развитието на общината. Той изтъкна, че се виждат резултатите от тази подкрепа.

Сепарира се отпадъкът и се праща само това, което може да се използва в депото, уточни той.

Родопите са приоритет за нас, наред с образование, здраве, наука. Населението е в огромната си част български мюсюлмани, добави още Борисов.

Макар и в последния момент, ЕС винаги намира правилните решения. Ще има споразумение. И ще продължим да работим с Великобритания. Поздравявам и Урсула фон дер Лайен и Мишел Барние, моя приятел Борис Джонсън, който направи необходимото да имаме споразумение. Хубав ден за Европа като цяло, коментира премиерът по повод постигнатото търговско споразумение с Великобритания заради Брекзит./ПловдивПрес

 

Още 

Как се лови риба в мътен Brexit: Борис Джонсън нахлузи тематична вратовръзка

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД

Категории

Времето

Анкети

Ще се ваксинирате ли срещу коронавирус?

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...